ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » Εκδηλώσεις » Βόλτα στο Δημοτικό Άλσος Χωροφυλακής

Βόλτα στο Δημοτικό Άλσος Χωροφυλακής

Δημοτικό Άλσος Χωροφυλακής«ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σας προσκαλούμε σε έναν πρωτότυπο βιωματικό περίπατο  στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ επί της Λεωφόρου Μεσογείων και Τρικάλων την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 (10.00 π.μ.)

Με την καθοδήγηση του έμπειρου δασολόγου-περιβαλλοντολόγου Βασίλη Χατζηρβασάνη και της εμψυχώτριας Μαριλίζας Χρονέα οι συμμετέχοντες θα περιηγηθούν στο Πάρκο για μία περίπου ώρα και μέσα από ενημέρωση και σύντομες αισθητηριακές δράσεις θα γνωρίσουν ζώα και φυτά που ζουν ‘αθόρυβα’ στην πόλη γύρω μας.

Ο περίπατος απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους που ενδιαφέρονται για τη Φύση, για το Περιβάλλον, για μια άλλη Ποιότητα Ζωής στην πόλη μας. Ελάτε να γνωριστούμε, να δράσουμε μαζίγια την προστασία και την αναβάθμιση των πάρκων και των χώρων πρασίνου, για μια πιο ανθρώπινη ζωή στη συνοικία μας.

 

  • Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες και με εκπροσώπους δημοτικών παρατάξεων για τα προβλήματα των πάρκων, του πράσινου και των κοινόχρηστων χώρων των Αμπελοκήπων.

Η έγκαιρη εκδήλωση του ενδιαφέροντος σας θα μας επιτρέψει να οργανώσουμε πιο ουσιαστικά αυτόν τον πρωτότυπο βιωματικό περίπατο στο Πάρκο.

Παρακαλούμε, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον περίπατο, να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο στα τηλ. 2106457730 και 6972693597 ή στο mail: popesyka@otenet.gr.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: