ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » Αθλητισμός » Ο Γκάλης στο Μαρούσι, ο Γιαννάκης στον Κολωνό!

Ο Γκάλης στο Μαρούσι, ο Γιαννάκης στον Κολωνό!

Giannakis-1Η γιορτή του Ιάσωνα Κολωνού που κατέβασε την αυλαία για τη φετινή αθλητική χρονιά είχε για παιδιά και γονείς μια έκπληξη. Το πρόεδρο των προπονητών μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος έδωσε τα αναμνηστικά στην ομάδα των εφήβων του Ιάσωνα. Giannakis-2Τα λόγια του μεγάλου προπονητή προς τα εκατοντάδες μικρά και μεγάλα παιδιά των ομάδων μπάσκετ και βόλλεϊ χειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό. “Ως παιδί προσφύγων από τη Νίκαια πριν πολλά χρόνια, παιδιά σαν εσάς, μαζευόμαστε στις αλάνες για να μοιράζουμε πάσες”, είπε.

Giannakis-0“Από αυτά τα παιδιά έγινε το ακατόρθωτο μετά από χρόνια, να νικήσει η Εθνική μας ομάδες όπως της Σοβιετικής Ένωσης και της Γιουγκοσλαβίας. Σήμερα ένα παιδί από εδώ, την περιοχή, παιδί προσφύγων, ο Αντετοκούνμπο έφθασε στο NBA.

Iason-1
Έχετε την τύχη να έχετε γονείς που αγαπούν τον αθλητισμό και σχολεία που ενδιαφέρονται για εσάς”, είπε, προτρέποντας τα παιδιά να παλεύουν για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Iason-2

Στη γιορτή του Ιάσωνα δόθηκαν τα μετάλλια στις πρώτες ομάδες του εσωτερικού πρωταθλήματος και αναμνηστικά σε όλους τους μαθητές.

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: