ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Ἀρχή » Αθλητισμός » Ο Γκάλης στο Μαρούσι, ο Γιαννάκης στον Κολωνό!

Ο Γκάλης στο Μαρούσι, ο Γιαννάκης στον Κολωνό!

Giannakis-1Η γιορτή του Ιάσωνα Κολωνού που κατέβασε την αυλαία για τη φετινή αθλητική χρονιά είχε για παιδιά και γονείς μια έκπληξη. Το πρόεδρο των προπονητών μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος έδωσε τα αναμνηστικά στην ομάδα των εφήβων του Ιάσωνα. Giannakis-2Τα λόγια του μεγάλου προπονητή προς τα εκατοντάδες μικρά και μεγάλα παιδιά των ομάδων μπάσκετ και βόλλεϊ χειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό. “Ως παιδί προσφύγων από τη Νίκαια πριν πολλά χρόνια, παιδιά σαν εσάς, μαζευόμαστε στις αλάνες για να μοιράζουμε πάσες”, είπε.

Giannakis-0“Από αυτά τα παιδιά έγινε το ακατόρθωτο μετά από χρόνια, να νικήσει η Εθνική μας ομάδες όπως της Σοβιετικής Ένωσης και της Γιουγκοσλαβίας. Σήμερα ένα παιδί από εδώ, την περιοχή, παιδί προσφύγων, ο Αντετοκούνμπο έφθασε στο NBA.

Iason-1
Έχετε την τύχη να έχετε γονείς που αγαπούν τον αθλητισμό και σχολεία που ενδιαφέρονται για εσάς”, είπε, προτρέποντας τα παιδιά να παλεύουν για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Iason-2

Στη γιορτή του Ιάσωνα δόθηκαν τα μετάλλια στις πρώτες ομάδες του εσωτερικού πρωταθλήματος και αναμνηστικά σε όλους τους μαθητές.

 


Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: