Η ομάδα επιζόντων της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι στην Ακαδημία Πλάτωνος

AppleMark

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Πλοίου της Ειρήνης (Peace Boat) στην Ελλάδα με ομάδα «Χιμπακούσα» (επιζώντες της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι),η Επιτροπή Κατοίκων της Ακαδημίας Πλάτωνος οργανώνει Διήμερο Ειρήνης και Αλληλεγγύης την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο αρχαιολογικό πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα. 
Ειδικότερα, την Παρασκευή ώρα 15.15 μ.μ. έχει προγραμματιστεί υποδοχή στο χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνος της ομάδας των «Χιμπακούσα».
Το απόγευμα στις 6.30 το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή της ταινίας ντοκιμαντέρ «Η Κραυγή της Χιροσίμα» με την Μάνια Παπαδημητρίου. Η συγκεκριμένη ταινία έχει βασιστεί στον μονόλογο μιας Χιμπακούσα, έργο του αείμνηστου Μιχάλη Περιστεράκη. Η ταινία είναι στα ελληνικά με υπότιτλους στα αγγλικά. Η Μάνια Παπαδημητρίου θα είναι παρούσα στην προβολή και θα μιλήσει για την εμπειρία της .

Το Σάββατο το Διήμερο συνεχίζεται με ομιλίες και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις .
Στις 630 μμ συζήτηση για το κίνημα ειρήνης με συμμετοχή μελών του ΠΑΔΟΠ ( Παρατηρητήριο Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης) , γιατρών της ΠΙΕΚΒΑ (Ελληνικός κλάδος της τιμημένης με νόμπελ ειρήνης IPPNW) , Σύρων και Κούρδων γιατρών και αγωνιστών .
Στις 8.30μμ το κλείσιμο θα γίνει με ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΓΥΗΣ
Την συναυλία θα δώσει ο Στέφανος Γανωτής με την ορχήστρα του ενώ στο πρόγραμμα θα πάρει μέρος και ο Νίκος Ανδρουλάκης. Συμμετέχει η χορευτική ομάδα Περπερούνα.

Σημείο συνάντησης είσοδος αρχαιολογικού πάρκου οδ. Μοναστηρίου και Τηλεφάνους, Ακαδημία Πλάτωνος
Περισσότερες πληροφορίες: 6932822575

12 Σεπτεμβρίου 2016 Η Οργανωτική Επιτροπή

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...