ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » Εκδηλώσεις » Athens Disco Kids στο χώρο του Quilombo Centro Cultural

Athens Disco Kids στο χώρο του Quilombo Centro Cultural

quilomboΗ πρώτη ντισκοτέκ για παιδιά στην Αθήνα περιμένει τους μικρούς μας φίλους για ανεπανάληπτες φιγούρες και χορό πάνω στην πίστα.

Ο χώρος του Quilombo Centro Cultural -στην Ακαδημία Πλάτωνος- μεταμορφώνεται για πρώτη φορά σε ντίσκο, την Athens Disco Kids με ντισκομπάλα, φωτορυθμικά και ανοιχτό μικρόφωνο και ανοίγει τις πόρτες της το Σάββατο 22 Οκτωβρίου. Η dj primaVera tunes θα επιλέγει τις μουσικές από τις δεκαετίες ’70, ’80 και ’90, ενώ η ομάδα abariza-παιχνίδι|φαντασία|έκφραση ετοιμάζει πολλές διασκεδαστικές εκπλήξεις και εμψυχωτικές δραστηριότητες. Η εκδήλωση έχει ως στόχο να απελευθερώσει τις αισθήσεις και τα συναισθήματα των παιδιών, να δημιουργήσει όμορφες στιγμές και να εξελίξει τις σχέσεις ανάμεσα στο σώμα, τον χωροχρόνο και τη φαντασία, μέσω της πειραματικής κίνησης του χορού και του σωματικού θεάτρου.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν σωματικά και να ανακαλύψουν μόνα τους τρόπους μη λεκτικής επικοινωνίας, ρυθμικών μοτίβων και χορευτικών κινήσεων.

Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου και θα διαρκέσει τρεις ώρες. Τα παιδιά που μπορούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση πρέπει να είναι από τριών ετών και πάνω.

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στα 210 5227961, 6932186045, 6984502 ή στείλτε e-mail στο  info@abariza.com
Quilombo Centro Cultural, Σερβιών 8,  Ακαδημία Πλάτωνος
Είσοδος: 7€ (με τον συνοδό)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: