Ξεκίνησε το “Σταθμαρχείον”

%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%bf%ce%bdΤο” Σταθμαρχείον“, ένας νέος-πολυχώρος, έκανε το επίσημο ξεκίνημά του την περασμένη άνοιξη και το καλοκαίρι πήρε βαθιά ανάσα για να επανέλθει δριμύτερο σε καλλιτεχνικό και γευστικό χειμώνα.

Η διεύθυνσή του, Αλικαρνασσού 7 & Λένορμαν, πίσω από τον σταθμό Πελοποννήσου σε ένα ιστορικό σημείο της πόλης, προσεγγίζει τη συνάντηση 3 φορτισμένων συναισθηματικά ιστορικών γειτονιών του κέντρου: Μεταξουργείο, Κολωνός και Ακαδημία Πλάτωνος.

Καθημερινά, 7 μέρες στις 7, μουσικές παραστάσεις από διαφορετικά είδη και εποχές, αφιερώματα, παρουσιάσεις, εικαστικές εκθέσεις και κάθε είδους θεατρικές, λογοτεχνικές δραστηριότητες δίνουν στίγμα στον χώρο.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...