Τα μηνύματα του mall στο Σταθάκη μέσω της “Καθημερινής”

%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83Στην “Καθημερινή” εξακολουθούν να μιλούν και να παρουσιάζουν ως επένδυση την υπόθεση του Academy Gardens αποσιωπώντας ορισμένα κρίσιμα στοιχεία για την εταιρεία που θα επενδύσει.

foros-artumeΌπως π.χ./ τι γίνεται με τους φόρους επί των ακινήτων που δεν έχει πληρώσει ακόμη ή το γεγονός πως δεν δηλώνει ούτε έναν εργαζόμενο.

Μας πληροφόρησε προ ημερών  πως “εντός του 2017 προβλέπεται η λήψη της οικοδομικής άδειας για την ανάπτυξη ύψους 300 εκατ. ευρώ της εταιρείας Artume στην Ακαδημία Πλάτωνος”, χωρίς να μας μεταφέρει ποιος κάνει αυτή την εκτίμηση. Η εταιρεία που δεν έχει υπαλλήλους ή ο ίδιος ο δημοσιογράφος. Και πως είναι σίγουρος ο συντάκτης για την πολεοδομία Αθηνών; Μήπως διότι ο κ. Καμίνης έχει ήδη υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την Artume, η οποία ανήκει πλέον στο χαρτοφυλάκιο της BlackRock. Παραδέχεται πάντως ο έγκριτος συντάκτης πως  μέχρι “και σήμερα δεν έχει καν εκδοθεί το εν λόγω Προεδρικό Διάταγμα προκειμένου να γνωμοδοτήσει το ΣτΕ”.

Κάποιοι θέλουν να προκαταλάβουν τη γνώμη του κ. Σταθάκη, του νέου υπουργού περιβάλλοντος, μήπως;

 

5 Comments

 1. Τον κατανοώ τον δημοσιογράφο…οι επενδυτές έχουν εκπαιδεύσει πολλούς από αυτούς να προβάλλουν τις απόψεις τους.Αλίμονο,σε χώρα μνημονίων ζούμε και μάθαμε να ζούμε με επαγγελματίες που δέχονται σημειώματα και τα δημοσιεύουν χωρίς να μπορούν να αλλάζουν ακόμα και ένα «ΚΑΙ» και έτσι ευχαριστεί τα αφεντικά του…και αυτός δεν θα χάσει τη θέση του.(Αυτή είναι η γνώμη μου από την στιγμή που δεν αναφέρει όλο το ιστορικό του επενδυτή από το 2008)..
  Είναι δυνατόν ο επενδυτής στο έτοιμο «ρεπορτάζ» που του έστειλε να γράψει, να παραδεχόταν ότι οφείλει και δεν δέχεται να πληρώσει τον φόρο Ακίνητης Περιουσίας του έτους 2009 (5.400.000,00 ευρώ).
  Την τσίπα στα χρόνια του μνημονίου την έχασαν πολλοί αλλά ευτυχώς ζούμε σε μικρή χώρα και μας είναι γνωστοί..

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ναι ναι ,Εμπορικό κέντρο στο έμπα της πόλης όταν η κατανάλωση συνεχώς πέφτει και το 2017 αναμένεται χειρότερη…Τι εξυπνάδα…ένα τσιμεντένιο μεγαθήριο,με μαγαζάκια κλειστά…Βρε πάτε καλά?Που ζείτε?

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ήθελα να ήξερα ποιοι είναι αυτοί οι πανέξυπνοι σύμβουλοι που εισηγούνται σε υπουργούς,υφυπουργούς και λοιπούς ότι η αγορά πάει τόσο καλά που μπορεί να φορτωθεί και άλλα καταστήματα…Ο Δήμαρχος της Αθήνας δεν βλέπει τα χάλια των καταστημάτων του κέντρου?Φάνηκε και τη Κυριακή…όλος ο κόσμος έξω τα καταστήματα με περίεργους,στο ταμείο…κανένας…
  Τρομάρα σας…πληρώνεστε κιόλας για να κάνετε έρευνες….

  Μοῦ ἀρέσει

 4. Πανέξυπνη πένα!!!Ο Σταθάκης ζει σε άλλη χώρα και δεν γνωρίζει το “καλό”βιογραφικό της Artume…η ο Σταθάκης έχει άγνοια για τα “καλά παιδιά της δημοσιογραφίας!!
  Άσε μας καημένε ξερόλα της δημοσιογραφίας άντε να γράψεις κανένα καλό σχόλιο για το παράνομο mall του Αμαρουσίου…

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...