Ποίηση στην εποχή των Καλικατζάρων στο “Συνεργατικό Καφενείο”

events_dromena_sto_kafeneio_3320_100Η ποίηση, μια τέχνη όπου τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και το όνειρο, ανάμεσα στα φυσικά και στα μεταφυσικά, συχνά χάνονται ή άλλοτε φαίνεται να μην υπάρχουν! Πόσο μάλλον η ποίηση στην οποία πρωταγωνιστούν όντα μιας άλλης πραγματικότητας, όπως καλικάντζαροι, αερικά, ξωτικά, νεράιδες κ.ά. Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στις 4.00μμ, στο Καφενείο της Ακαδημίας Πλάτωνος θα έχουμε την ευκαιρία να ασκηθούμε στα μονοπάτια της ποίησης, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουμε τον ποιητή και την ποιήτρια που κρύβουμε μέσα μας ή απλά να του δώσουμε την ευκαιρία να εκφραστεί. Συντονιστής θα είναι ο ποιητής Αλέξης Δάρας.

Με την ευκαιρία της παρουσίας των καλικάντζαρων για μια τελευταία νύχτα στον κόσμο μας, διοργανώνεται εργαστήρι ποιητικής γραφής, όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να γράψουν ένα ποίημα με πηγή έμπνευσης ή παρόντες τους καλικάντζαρους, τα αερικά,τις νεράιδες και άλλα υπερφυσικά όντα.

H είσοδος είναι ελεύθερη και μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει, είτε γράφει ποίηση είτε… ακόμα το σκέφτεται. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να φέρει κάποιο σχετικό ποίημα, δικό του ή άλλου για να το μοιραστεί μαζί μας. Εννοείται ότι ευπρόσδεκτοι είναι και οι καλικάντζαροι που φέτος θέλουν να ασχοληθούν λίγο με την ποίηση.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...