Κοίτα ποιοι μιλάνε για την υποβάθμιση στις γειτονιές!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Ο δήμαρχος Καμίνης και οι λοιποί ευρωμνημονιακοί στο δήμο Αθήνας 
να ψάξουν την υποβάθμιση των γειτονιών στις πολιτικές που εφαρμόζουν.
Σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αθήνας, ανοικτοί και καλυμμένοι φασίστες έχυσαν το δηλητήριο τους για ακόμη μια φορά. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Θ. Πλεύρης συνέδεσε την όξυνση της υποβάθμισης στις γειτονιές της Αθήνας με τη διαμονή προσφύγων σε πολυκατοικίες. Βρήκε την ευκαιρία σε ομάδα «ανησυ-ΧΟΥΝΤΩΝ» κατοίκων στα Σεπόλια. Εκείνων που είχαν καλέσει και τον υπόδικο νεοναζί Κασιδιάρη για να μας σώσει από την υποβάθμιση!!!

Στους «ανησυ-ΧΟΥΝΤΕΣ» και τους πάτρωνες τους, την απάντηση δώσαμε δεκάδες κάτοικοι με τους τοπικούς φορείς, που για ΕΧΘΡΟ έχουμε τον ΠΟΛΕΜΟ, τη ΦΤΩΧΕΙΑ, το ΡΑΤΣΙΣΜΟ και το ΦΑΣΙΣΜΟ. Η δική μας φωνή αποκλείστηκε από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με την επιλεκτική πρόσκληση μόνο μιας κατοίκου από την ομάδα «ανησυ – ΧΟΥΝΤΩΝ».
Και τόλμησαν τόσο αυτή όσο και ο Πλεύρης να μιλήσουν στο όνομα των γειτονιών μας. Τόλμησαν να ταυτίσουν τις γειτονιές μας με τα όσα εμετικά και βαθιά αντιδραστικά εκπροσωπούν.
Αυτό το θράσος δεν θα το είχαν, αν δεν γνώριζαν ότι θα βρουν ανοιχτά αυτιά, όχι μόνο για να τους ακούσουν, αλλά και για να κατανοήσουν, να συμπαραταχθούν. Από τον δήμαρχο Καμίνη έως τους παλιούς και νεόκοπους θιασώτες των αντιλαϊκών ευρωμνημονιακών πολιτικών, και ταυτόχρονα, της πιστής εφαρμογής της αντιπροσφυγικής συμφωνίας της Ε.Ε. με την «ασφαλή» Τουρκία.
Ο δήμαρχος δήλωσε ότι «κατανοεί τις ανησυχίες των κατοίκων», οι οποίοι ταυτίζουν την υποβάθμιση της ζωής στις γειτονιές με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και κινούνται ενάντια στο δικαίωμά τους στη στέγη. Αυτού του είδους η «κατανόηση» από πολλές πλευρές, το τελευταίο διάστημα, έχει αποθρασύνει την εγκληματική συμμορία της Χ.Α. που οργανώνει ακόμη και επιθέσεις σε δημοτικά σχολεία, στοχοποιώντας τα προσφυγόπουλα αλλά και εκπαιδευτικούς και γονείς που της αντιστέκονται.
Μας εξοργίζουν. Ζούμε στον Κολωνό, τα Σεπόλια, την Ακαδημία Πλάτωνος. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι είναι υποβάθμιση και τι δεν έχει κάνει η δημοτική αρχή.
Δεν παραθέτουμε τον μακρύ κατάλογο, παρά μόνον κάποια από τα προβλήματα που όλοι τα ζούμε καθημερινά.
Το κατεστραμμένο – από τα καιρικά φαινόμενα – κολυμβητήριο στη Κολοκυνθού, τους εγκαταλελειμμένους αθλητικούς χώρους και παιδικές χαρές, τα ακλάδευτα εδώ και χρόνια δένδρα στα πεζοδρόμια, το ανύπαρκτο πράσινο, την έλλειψη ικανού αριθμού κάδων σκουπιδιών. Αλλά και τη συμφωνία της δημοτικής αρχής Καμίνη με πολυεθνική εταιρεία για κατασκευή Mall – μεγαθήριου στο πρώην Μουζάκη με αποτέλεσμα το κλείσιμο των μικρών μαγαζιών και την ένταση της υποβάθμισης της ζωής μας, παρά τις συνεχείς αντιδράσεις εκατοντάδων κατοίκων και καταστηματαρχών της περιοχής που τις αγνοούν επιδεικτικά.
Για μας, την πλειονότητα των βαριά χτυπημένων εργαζόμενων και συνταξιούχων, των άνεργων, των νέων που μας στερούν το μέλλον, η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ που εφαρμόζουν κυβέρνηση και τοπική διοίκηση και γεννούν όλο και μεγαλύτερη ΦΤΩΧΕΙΑ, απώλεια κατακτημένων δικαιωμάτων και ελευθεριών. Θα μας βρουν απέναντι.
ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ – Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ – Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ & Η ΦΤΩΧΕΙΑ
 ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ – ΣΤΕΓΗ – ΥΓΕΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...