Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» Κολωνού – Βοτανικού – Ακαδημία Πλάτωνος,

Για τρίτη φορά συνεχίζεται η  συνεργασία του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με το Λαμπροπούλειο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, το οποίο ενέκρινε την επιχορήγηση της Υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» Κολωνού – Βοτανικού – Ακαδημία Πλάτωνος, με το ποσό των 50.000 ευρώ για το α΄ εξάμηνο του 2017.

Το ποσό χρησιμοποιείται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Υπηρεσίας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που πλήτει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και αφορά κατοίκους των παραπάνω περιοχών.
Από τις αρχές του έτους έως σήμερα διατίθενται σε ωφελούμενους της Υπηρεσίας διατακτικές για την αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης από σούπερ μάρκετ.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί της Υπηρεσίας διαθέτουν διατακτικές σε ήδη εγγεγραμένους ωφελούμενους και συγκεκριμένα σε ηλικιωμένους άνω των 65 ετών, σε άτομα με αναπηρία και άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας που έχουν αποδεδειγμένα χαμηλά εισοδήματα και αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά προβλήματα.Παράλληλα, με τη συμβολή του ιατρού και των Νοσηλευτριών της Υπηρεσίας, παρέχονται δωρεάν φάρμακα σε ήδη εγγεγραμμένους στην Υπηρεσία ανασφάλιστους ασθενείς, με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...