Τα προβλήματα στο Λόφο Κολωνού, κατά τον 984

ΠΗΓΗ: http://www.athina984fm.gr

Ο Λόφος του Κολωνού, γνωστός και σαν Ίππιος (Ίππειος)  Κολωνός, βρίσκεται περίπου 2 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Σήμερα αποτελεί εκτός από ένα σημαντικό πνεύμονα πρασίνου, την σύνδεση της αρχαίας με την σύγχρονη πρωτεύουσα.

Στην πλαϊνή γωνία του λόφου Κολωνού, στην διασταύρωση των οδών Ιωαννίνων 1 και Καπανέως, βρίσκεται το παλαιότερο περίπτερο αυτής της περιοχής. Ο ιδιοκτήτης του, γέννημα θρέμμα του Κολωνού γνωρίζει όσο κανένας άλλος τα προβλήματα του λόφου. Ο λόγος για τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, ο οποίος – μιλώντας στον Αθήνα 9.84, ανέδειξε ως το υπ´ αριθμόν ένα πρόβλημα τις πολλές κλοπές που γίνονται στην περιοχή, αφήνοντας αιχμές προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για ελλιπή αστυνόμευση. Μάλιστα, όπως λέει, πριν από περίπου 10 μέρες του άνοιξαν το περίπτερο και του αφαίρεσαν πραμάτεια αξίας 4.000 ευρώ. » Μέχρι και τα γυαλιά της πρεσβυωπίας μου αφαίρεσαν οι αθεόφοβοι», λέει χαρακτηριστικά και επισημαίνει ότι τα τελευταία δυο χρόνια έχει πέσει πέντε φορές θύμα ληστείας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://www.athina984.gr/

1 Comment

  1. Δηλαδή τι θέλει να μας πει ο πρώην αστυνομικός και νυν ιδιοκτήτης περιπτέρου!Ότι όταν αυτός υπηρετούσε στο 15ο Α.Τ Κολωνού ήταν καλά?Τίποτα δεν έχει αλλάξει,και ο Δήμος της Αθήνας όσο και αν τον στολίζει με γλυκόλογα και επαίνους ήταν και είναι υπεύθυνος για πολλά όσα άσχημα συμβαίνουν στον Λόφο,και για τα αδέσποτα και για τις μηχανές κ αυτοκίνητα που παρκάρουν κάτω από τα μνημεία των Λενορμάν κ Μύλλερ.
    Οι έπαινοι μόνο στο προσωπικό καθαριότητας….Οπότε μπορεί ο οποιοσδήποτε κάτοικος να σκεφτεί αφού οι συνάδελφοι του πρώην αστυνομικού και νυν περιπτεριούχου δεν μπορούν να διαφυλάξουν την περιουσία του τι να περιμένει ο απλός πολίτης….

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...