Κύριε Τόσκα, έχετε ιδέα τι γίνεται με τις διαρρήξεις και τις κλοπές στην 4η Κοινότητα;

Τις μέρες της Μεγάλης Βδομάδας είχαμε άλλη μια διάρρηξη σπιτίου στην Ακαδημία Πλάτωνος. Για την ακρίβεια οι κλοπές και οι διαρρήξεις στην περιοχή μας (Ακαδημία Πλάτωνος, Κολωνό, Σεπόλια) συνεχίζονται και εντείνονται από την εποχή των capital controls, χωρίς καμία διακοπή.  Επίσημα στοιχεία δεν υπάρχουν, όμως υπάρχει μια αίσθηση πως στην 4η Δημοτική Κοινότητα, υπάρχουν ομάδες κλεπτών και διαρρηκτών που δρουν, χωρίς πίεση, χτυπώντας τα σπίτια των απλών ανθρώπων.

 

Προφανώς και η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να έχει έναν αστυνομικό σε κάθε σπίτι. Αλλά και η υποτονική αντιμετώπιση του ζητήματος, προκαλεί ερωτηματικά. Υπάρχει ένας περιορισμός στην τυπική αναφορά των συμβάντων και στην αποστολή στη συνέχεια αστυνομικών της σήμανσης. Και εκεί τελειώνουν όλα, ενώ οι διαρρήξεις συνεχίζονται κανονικά. Η ηγεσία όμως της ΕΛΑΣ πως αντιμετωπίζει το θέμα; Λαμβάνει τα στοιχεία; Γνωρίζει την κατάσταση; Και τι σχεδιάζει; Και το υπουργείο προστασίας του Πολίτη, υπό το Νίκο Τόσκα, τι πράττει;  Αποδέχεται την κατάσταση ως είναι; Δείχνει ενδιαφέρον μόνο σε υποθέσεις επωνύμων, σε βάρος των απλών ανθρώπων; Διαθέτει κάποιο σχέδιο;

 

Κάποιοι στον Κολωνό, την Ακαδημία Πλάτωνος και τα Σεπόλια κινούνται ανενόχλητα και ρημάζουν σπίτια. Είναι ώρα, η ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...