ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Ἀρχή » Νέα » Συνάντηση αγώνα της Λαϊκής Συνέλευσης ενάντια στο νέο Μνημόνιο

Συνάντηση αγώνα της Λαϊκής Συνέλευσης ενάντια στο νέο Μνημόνιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στον 7 χρόνο της πιο άγριας καπιταλιστικής επίθεσης στα δικαιώματα μας, η εργατική τάξη και η ο εργαζόμενος λαός δεν ζούμε απλά με στερήσεις, αλλά τις επιπτώσεις της απόλυτης εξαθλίωσης. Η αστική τάξη εκμεταλλευόμενη την κρίση προχωρά χρόνο-χρόνο σε μια στρατηγικού χαρακτήρα επίθεση.

Στόχος τους να μας σπρώξουν όσο μπορούν πιο βαθιά στα Τάρταρα, για να μην σηκωθούμε εύκολα και να εξαντλούμε την όποια κινητικότητα-αντίδραση μας σε μάχες οπισθοφυλακής( για το α΄ή β΄ αίτημα), δίχως να στοχεύουμε να αλλάξουμε-ανατρέψουμε την ΟΛΗ κατάσταση.

Στοιχειώδη δικαιώματα μας εχουν κατακρεουργηθεί, χωρίς ακόμα να έχουμε δει τον πάτο του βαρελιού.

αγαπητοί συναγωνιστές,

 σε λίγες ημέρες ψηφίζονται τα νέα επώδυνα μέτρα, με πάνω από 100 προαπαιτούμενα, της

κυβέρνησης, που πετσοκόβουν  πάλι τις συντάξεις, αλλάζουν το εργασιακό τοπίο

 προχωρούν σε νέα μεγάλη φορολεηλασία μέσω της μείωσης του αφορολογήτου και οι ιδιωτικοποιήσεις 

ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ-ΟΛΘ…. είναι σε εξέλιξη

 καταργούν την Κυριακάτικη αργία 

Η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί μόνο με την πάλη της  εργατικής ταξης,των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που θα ανακόψει την πορεία φτωχοποίησης μας.  

Για να σπάσει ο άγριος κύκλος των Μνημονίων και της απόλυτης φτώχειας, πρέπει να σπάσει ο κύκλος της ανάθεσης και της αναμονής των όποιων κοινοβουλευτικών εξελίξεων με έναν νέο Μεσσία.

Η εργατική τάξη και οι οργανώσεις της χρειάζεται ν΄ αποκτήσουν δική τους φωνή, όχι του  εργοδοτικού γραφειοκρατικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ που προκήρυξε με μεγάλη καθυστέρηση 24ωρη Γενική απεργία στις 17 Μάη.

Είναι ανάγκη να επιδιώξουμε την μέγιστη συσπείρωση των αγωνιζόμενων κομματιών στο εργατικό κίνημα, του λαού στις γειτονιές, και να οργανώσουμε πρωτοβουλίες για την επιτυχία της απεργίας καθώς και άλλα αγωνιστικά γεγονότα ενάντια στην ψήφιση των μέτρων, να  συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να  ανέβει η αυτοπεποίθηση του κόσμου της δουλειάς, ότι μπορεί  να οργανωθεί  να παλέψει και να νικήσει, στηριζόμενος στα δικά του πόδια.

Η λαϊκή συνέλευση καλεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΗ στις 7.30 στο στέκι, όλους-ες σε συνάντηση για να συζητήσουμε για το πως θα συμβάλλουμε στις γειτονιές μας  σε ενα νέο αγωνιστικό ξεσηκωμό ενάντια στο νέο μνημόνιο. Είναι ώρα να ξαναβρεθούμε στους δρόμους και τις πλατείες, ο λαός και η νεολαία του ΟΧΙ που παρά την απογοήτευση δεν ηττήθηκε, αλλά από ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, με την εμπειρία των αγώνων όλης της προηγούμενης περιόδου, να γίνουμε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.


Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: