ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » Εκδηλώσεις » STOP στο έγκλημα

STOP στο έγκλημα

Συνεχίζουμε δυναμικα με τρίτη συνεχόμενη κινητοποίηση-ανοικτη συνέλευση δεν υποχωρούμε αν δεν δούμε να υλοποιούνται οι δεσμεύσεις πανω στα αιτήματα που έχουμε θέσει προς τον ΟΣΕ για την άμεση υλοποίηση των μέτρων για την ασφαλή διάβαση πεζών και αυτοκινήτων,πιέζουμε να προχωρήσει αμεσα το εργο της υπογειοποίησης παίρνοντας υπόψη τις προτάσεις και ανάγκες των κατοίκων.

Ηδη η λαική συνέλευση μαζί με ανοικτή επιτροπή αγώνα κατοικων που δημιουργήθηκε  απο τις προηγούμενες κινητοποιήσεις,συναντήθηκε στις 9/6 με τον διευθύνοντα συμβουλο του ΟΣΕ κ Πετράκη ο οποιος εδωσε την δεσμευσή του οτι σε ενα μήνα θα μας παρουσιάσει μελέτη για  τα μέτρα  που θα παρθούν για την ασφαλή διέλευση των κατοίκων και οτι μετα θα χρειαστούν 10 μέρες για την κατασκευή τους.
Στις 15/6 καταθέσαμε το υπόμνημα με τις πρώτες υπογραφές κατοίκων προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου της Αθήνας ζητώντας να συζητηθεί το θέμα στη πρώτη συνεδρίαση σε ημερήσια διάταξη στο δημοτικό συμβούλιο.
Στις 16/6 μας παρέδωσαν την μελέτη για την υπογειοποίηση απο την ΕΡΓΟΣΕ και εγινε μια πρώτη ενημέρωση για το εργο, θα γίνει μια ενημέρωση στην κινητοποίηση της Δευτέρας.
 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ- ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: