ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » "Academy Gardens" » Και τώρα, το “Academy Gardens” αφού πήρε τις υπογραφές, θέλει να επεκταθεί!

Και τώρα, το “Academy Gardens” αφού πήρε τις υπογραφές, θέλει να επεκταθεί!

Η ελάχιστη απόσταση των περίπου 300 μέτρων του Αρχαιολογικού Χώρου της Ακαδημίας Πλάτωνος και του υπό έγκριση mall “Academy Gardens”.

Σχέδιο επέκτασης του Εμπορικού Κέντρου “Academy Gardens” για να καλύψει την κατ΄ύψους απώλεια των 6 μέτρων εξετάζει η δίοικηση της Artume. Με δηλώσεις του στην “Καθημερινή” ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Τσουκαλάς αναφέρει πως “θα περιοριστούν οι προς εκμίσθωση χώροι καταστημάτων” και “για τον λόγο αυτόν, η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί και για την απόκτηση πρόσθετων όμορων εκτάσεων, ώστε να μπορέσει να ενισχύσει την καθαρή εκμισθώσιμη επιφάνεια”.

Όλα αυτά και ενώ δεν έχει ακόμη στεγνώσει το μελάνι από την  έγκριση από το ΣτΕ του Προεεδρικού Διατάγματος του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Σταθάκη, που εγκρίνει την κατασκευή του Εμπορικού Κέντρου με συγκεκριμένες προυποθέσεις αναφορικά με το ύψους του εμπορικού κέντρου που ξεκινούσε από τα 24 μέτρα. Με τις υπογραφές των υπουργών Γιώργου Σταθάκη και Αριστείδη Μπαλτά (πρώην υπουργός Πολιτισμού) της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το εμπορικό κέντρο μπορεί να προχωρήσει.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: