Δεν απαντάει η Περιφέρεια Αττικής στο αίτημα για συνάντηση

H αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κα Κυπριανίδου, δεν απάντησε στο αίτημα του “Συντονιστικού αγώνα ενάντια στο Mall στην Ακ. Πλάτωνος” για συνάντηση.

Το αίτημα υποβλήθηκε στις 20 Ιούνη, αλλά δεν βρέθηκε ούτε μια μέρα, εδώ και πάνω από ένα μήνα. Στις τηλεφωνκές επικοινωνίες με το γραφείο της, η απάντηση ήταν “ μέσα στη βδομάδα θα κανονιστεί”. Οι βδομάδες πέρασαν και έφτασε η τελευταία πριν τις διακοπές για τις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου και των άλλων οργάνων διοίκησης.

Η Ρένα Δούρου σε μια από τις πολλές επισκέψεις της στο Πάρκο. Θα αναμένουμε την αντίδρασή της.

Η περιφέρεια θα έπρεπε με τελείως διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίζει τους κατοίκους μιας περιοχής που αγωνίζονται εδώ και χρόνια για απόλυτα δίκαια αιτήματα. Πόσο μάλλον όταν αυτά τα αιτήματα η σημερινή διοίκηση τα είχε υιοθετήσει – προβάλλει προεκλογικά και είχε δώσει εκ νέου υποσχέσεις όταν αναλάμβανε πριν 2,5 χρόνια.

Οι κάτοικοι, οι καταστηματάρχες και οι συλλογικότητες σε Ακ. Πλάτωνα – Κολωνό – Σεπόλια, αλλά και Περιστέρι και λοιπές περιοχές της Δυτ. Αθήνας, θα βρούμε τους τρόπους να ακουστούμε και στην περιφέρεια Αττικής, σύντομα.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...