ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » Νέα » Κάλεσμα σε κινητοποίηση στη συνέλευση των συμβολαιογράφων Αθήνας

Κάλεσμα σε κινητοποίηση στη συνέλευση των συμβολαιογράφων Αθήνας

την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη γίνεται έκτακτη γενική συνέλευση του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθήνας – Πειραιά – Αιγαίου – Δωδεκανήσων για το ζήτημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Η συνέλευση γίνεται ώρα 15.00 στο ξενοδοχείο Radisson Blue Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα).

Στις αποφάσεις της πανελλαδικής συνέλευσης αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς στις 31/8 περιλαμβάνεται  η πρόταση προς τις τοπικές συλλογικότητες και για
 την πίεση στους συμβολαιογραφικούς συλλόγους να καταλήξουν σε αποφάσεις μη συμμετοχής και καταγγελίας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών (όπως οι Σύλλογοι των Εφετείων Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Κομοτηνής)”.

Η στάση του συλλόγου Αθηνών – κλπ, έτσι όπως εκφράζεται από τις διάφορες ανακοινώσεις και δελτία τύπου του προεδρείου του, είναι υπέρ της άμεσης εφαρμογής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ενώ ταυτόχρονα επιτίθεται στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς. Υπενθυμίζουμε και την άρνηση του συγκεκριμένου συλλόγου να δεχτεί συνάντηση με τον ΣΥΣΑ και σωματεία.

Μαζική παρουσία των συλλογικοτήτων στο χώρο της συνέλευσης συμβολαιογράφων θα ήταν σημαντική για τη συνέχιση του αγώνα υπεράσπισης της λαϊκής κατοικίας – περιουσίας από την επίθεση υφαρπαγής που θα ξετυλιχτεί πιο έντονα μετά και τη λήξη των όποιων μέτρων προστασίας (31/12/2017).

 

 
Για ενημέρωση προωθείται σύνδεσμος με τη συνέντευξη του προέδρου του συλλ συμβ/φων για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: