Αντέχεις Μανόλη να δημοσιεύσεις στο Capital, όσα αποκάλυψε ο αδελφός σου στα “Νέα” για την εταιρεία;

Ο Μανόλης Καψής, πήρε τη σκυτάλη στο Capital, μετά τον Δελεβέγκο και  συγκρούεται με την Επιτροπή Κατοίκων Ακαδημία Πλάτωνος και τις συλλογικότητες της περιοχής. Προ ημερών, είχε γράψει το πόνημά του, στην “Καθημερινή” ο Πάσχος Μανδραβέλης ξεχνώντας πως ο ΣΚΑΪ είχε υποστηρίξει τη συναυλία της Επιτροπής για να μην κατασκευαστεί το κτίριο της Νομαρχίας και το μικρό εμπορικό κέντρο της REDS δίπλα στο Πάρκο της Ακαδημίας.  

Στην περίπτωση του αρθρογράφου του Capital.gr  ισχύει η φράση του Μπιθικώτση, “που να σου εξηγώ, τώρα” σε ερώτηση δημοσιογράφου της σουηδικής τηλεόρασης για το τι είναι το ρεμπέτικο

. Δεν περιμέναμε να μπει στον κόπο και να κάνει κάτι καλύτερο από αυτό το άρθροπ Αν έχει όμως και το θάρρος, ας ενημερώσει το κοινό του, για όσα δημοσίευε ο αδερφός του, Παντελής Καψής στα “Νέα”, όσο ήταν στέλεχος στο ΔΟΛ,  για την εταιρεία που εμπλέκεται στην Ακαδημία Πλάτωνος  και τη μέθοδο της διπλής μή φορολόγησης .

Αντέχεις, Μανόλη;

1 Comment

  1. Για τον Σκάι και την “παλιά υποστήριξη”. Άλλη περίοδος η παλιά που επέτρεπε στους εκπροσώπους του ελληνικού κεφαλαίου να τσακώνονται και λίγο μεταξύ τους. Στη Reds το αφεντικό του Σκάι και της Καθημερινής έβλεπε τον “ανταγωνιστή” Μπόμπολα. Και για το οικόπεδο της Νομαρχίας δεν κόστιζε και λίγη οικολογική ευαισθησία απέναντι στην επένδυση Σγουρού. Σήμερα, πρέπει να δοθεί ο υπέρ πάντων αγώνας για τις “επενδύσεις” μέσα από την επιβολή της απορρύθμισης κάθε είδους προστατευτικής νομοθεσίας. Ό,τι θα κερδίσουν σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου, όπως στην Ακαδημία Πλάτωνος, θα το χρησιμοποιήσουν για την επόμενη επέλαση. Και σχεδιάζουν πολλές.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...