Νέο Προεδρικό Διάταγμα για το “Academy Gardens”;

Η μακέτα του εμπορικού κέντρου “Academy Gardens”.

Σε Προεδρικό Διάταγμα  για το Εμπορικό Κέντρο “Academy Gardens” που θα το καταρτίσει ο ίδιος, αναφέρθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης. Ενώ ήταν γνωστό, και από τα περισπούδαστα άρθρα του δημοσιογράφου στο Capital, πως έχει συνταχθεί ένα ΠΔ που ήταν σύμφωνο με τις απαιτήσεις της εταιρείας, ο υπουργός Περιβάλλοντος σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Το Προεδρικό Διάταγμα το καταρτίζω εγώ από ό,τι ξέρω και θα το στείλω στο Συμβούλιο της Επικρατείας” απάντησσε ο υπουργός και συμπλήρωσε “Δεν έχει σταλεί το Προεδρικό Διάταγμα στο Συμβούλιο της Επικρατείας”.

 

Αν ισχύουν αυτά που δήλωσε εκ νέου ο Γιώργος Σταθάκης, το ερώτημα είναι για τη στάση της  Artume. Μια βδομάδα και κάτι ημέρες, μετά τα θορυβώδη δημοσιεύματα δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη τοποθέτηση από τη μητρική BlackRock περί αναστολής του έργου.

1 Comment

  1. O καβγάς γίνεται για το πάπλωμα. Ο Σταθάκης για να μπορεί να ισχυρίζεται ότι πέτυχε καλύτερους όρους σε σχέση με τη “μεγάλη τραγωδία” των προηγούμενων, θέλει να πάρει κάποια “αντισταθμιστικά” όπως αποκαλεί τη σύνδεση του Mall μέσω πεζόδρομων με τον αρχαιολογικό χώρο. Η εταιρεία μαθημένη από τις χάντρες που πούλησε στον δήμαρχο Καμίνη – κάτι μπασκέτες και κάτι καγκελάκια, “αντιστέκεται” γιατί θεωρεί το κόστος που υπολογίζει – 5,3 εκατ διαδίδουν, ψηλό. Πέρα από το πολιτικά γελοίο του θέματος, αποκαλύπτεται και το μπόι της “αναβάθμισης” που θα προσφέρει η επένδυση των 250 ή 300 εκατ (ανάλογα το εταιρικό δημοσίευμα).

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...