ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » "Academy Gardens" » Ο αγώνας μας ξεκίνησε το 2008! Θα σας τον υπενθυμίσουμε!

Ο αγώνας μας ξεκίνησε το 2008! Θα σας τον υπενθυμίσουμε!

Σε πείσμα όσων τόσο πολύ ενοχλούνται από τις αντιδράσεις των κατοίκων της Ακαδημίας Πλάτωνα για την ανέγερση του φαραωνικού mall «Academy Gardens» στο οικόπεδο του πρώην Μουζάκη, ας μιλήσουν καλύτερα οι ειδήμονες. Γιατί οι «Συλλογικότητες» όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις πληρωμένων ή απλώς υπόδουλων σχολιαστών προκαλούν αλλεργία. Ας μάθουν ότι ο αγώνας για την ιστορική αυτή περιοχή άρχισε το 2008 και δεν πρόκειται να σταματήσει ούτε για χάρη των …επενδυτών οι οποίοι το μόνο που γνωρίζουν είναι το κέρδος, τίποτε να μην δίνουν και να καταστρέφουν ολόκληρες περιοχές και ιστορίες.

Θα δημοσιεύσουμε τμηματικά τις απόψεις επιστημόνων, αρχαιολόγων, αρχιτεκτόνων, καθηγητών Πανεπιστημίου, κ.λ.π. Ας διαβάσουν οι άσχετοι σχολιαστές για την Ακαδημία Πλάτωνος που παθαίνουν σοκ με το θάρρος του αγώνα σωτηρίας και πραγματικής αναβάθμισης της ιστορικής αυτής περιοχής.

Τα κείμενα για την υπεράσπιση της Ακαδημίας Πλάτωνος, έχουν δημοσιευτεί και στο προηγούμενό μας blog στη διεύθυνση http://akadimia-platonos.blogspot.gr/


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: