ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » "Academy Gardens" » Αναστέλλει ή όχι την “επένδυση” η BlackRock; Πέρασε ένας μήνας…

Αναστέλλει ή όχι την “επένδυση” η BlackRock; Πέρασε ένας μήνας…

Κοντεύει να περάσει ένας μήνας από το περίφημο δημοσίευμα  του www.capital.gr πως η Blacrock αναστέλλει την “επένδυσή” της στον Κηφισό. Πρόκειται για τον ίδιο δημοσιογράφο που ουκ ολίγες φορές την έχει προαναγγείλει πως υλοποιείται. Το δημοσίευμα αυτό αναπαραρήχθη από πλειάδα ιστοσελίδων, πλην όμως πέρασε ένας μήνας και :

-Δεν είδαμε καμία επίσημη ανακοίνωση της BlackRock περί αποχώρησης ή “παγώματος” της επένδυσης. Υπάρχουν μόνο οι πληροφορίες του δημοσιογράφου.

-‘Ενα μήνα μετά, δεν έχει φύγει η εταιρεία , δεν υπάρχει καμία αναστολή του έργου και δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση, στην ιστοσελίδα της μητρικής εταιρείας,. Για την ελληνική εταιρεία, ούτε λόγος

-Η ιστορία με την δήθεν αναστολή του έργου της  BlackRock  συνεχίστηκε και στη Βουλή, χθες από την Ντόρα Μπακογιάννη.

-Στο μεσοδιάστημα αυτό ο αρμόδιος υπουργός, Γιώργος Σταθάκης ανακοίνωσε την έκδοση νέου Προεδρικού Διατάγματος, χωρίς καμία αντίδραση από την εταιρεία.

-Ο υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θεωρεί πως είναι χρήσιμο να ακούει την μία πλευρά και να αδιαφορεί για τις θέσεις της άλλης.

 

-Ο προκάτοχός του Πάνος Σκουρλέτης, είχε αρνηθεί να δώσει τα ύψη που απαιτούσε η εταιρεία, στις συναντήσεις που είχε με παράγοντες του υπουργείου του.

 

-Δεν ήξερε ο Π. Σκουρλέτης και γνωρίζει καλύτερα ο Γ. Σταθάκης;

 

-Σε κάθε περίπτωση οφείλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να σταθμίσει όλα τα δεδομένα και κυρίως, αν υπάρχει θετικό πρόσημο για την τοπική οικονομία και για την οικονομία της χώρας, με βάση και όσα έχουν ήδη δημοσιευτεί για την “επένδυση”.

 

-Ως αντιπολίτευση είχε άλλη θέση.

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: