Δραγασάκης, Μπαλτάς, Mall, Ταμείο Αλληλοβοήθειας, υφυπουργός Πολιτισμού…

ΠΗΓΗ: http://www.news247.gr

 Της Ιωάννα Κλεφτόγιαννη

Το θρίλερ του ανασχηματισμού για το υπουργείο Πολιτισμού, με τις διαδοχικές διαρροές των φαβορί (Ν. Φίλης, Δ. Σεβαστάκης, Στ. Μπένος, Χρ.Βερναρδάκης) έληξε αναίμακτα για την υπουργό Λυδία Κονιόρδου, καθώς δεν απομακρύνεται απ΄ το χαρτοφυλάκιο της. Ωστόσο, με την είσοδο του νέου υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνου Στρατή στη Μπουμπουλίνας, στο εξής η κ. Κονιόρδου δεν θα διαχειρίζεται τις καυτές πατάτες του Πολιτισμού ολομόναχη.

Ο αρχαιολόγος Κώστας Στρατής επιστρέφει, με ένα διάλειμμα, στο υπουργείο Πολιτισμού καθώς διετέλεσε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του ΥΠΠΟΑ Αριστείδη Μπαλτά, αποσπώμενος από το επιτελείο του κ. Δραγασάκη.

Την ίδια περίοδο συμμετείχε στο Δ.Σ του ΤΑΠΑ, με πρόεδρο την κ. Λούβη, όπου παρέμεινε μέχρι την καρατόμηση όλων των μελών του από την κ. Κονιόρδου το καλοκαίρι του 2017. Η επιστροφή του στο υπουργείο Πολιτισμού είναι σαφές μήνυμα προς την υπουργό πως δεν θα αποφασίζει για τα μεγάλα μέτωπα μόνη, ειδικά μετά την ατολμία και τις παλινωδίες της στο Ελληνικό και την υπόθεση της ΑΕΠΙ.

Στο μέτωπο του αμαρτωλού Ταμείου Αλληλοβοηθείας αναμένεται ο κ. Στρατής να αναλάβει τα ηνία. Κατά τη θητεία του στο υπουργείο την περίοδο Μπαλτά ασχολήθηκε με την Ακαδημία Πλάτωνος (ανέγερση του The Mall).

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...