ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » "Academy Gardens" » Δραγασάκης, Μπαλτάς, Mall, Ταμείο Αλληλοβοήθειας, υφυπουργός Πολιτισμού…

Δραγασάκης, Μπαλτάς, Mall, Ταμείο Αλληλοβοήθειας, υφυπουργός Πολιτισμού…

ΠΗΓΗ: http://www.news247.gr

 Της Ιωάννα Κλεφτόγιαννη

Το θρίλερ του ανασχηματισμού για το υπουργείο Πολιτισμού, με τις διαδοχικές διαρροές των φαβορί (Ν. Φίλης, Δ. Σεβαστάκης, Στ. Μπένος, Χρ.Βερναρδάκης) έληξε αναίμακτα για την υπουργό Λυδία Κονιόρδου, καθώς δεν απομακρύνεται απ΄ το χαρτοφυλάκιο της. Ωστόσο, με την είσοδο του νέου υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνου Στρατή στη Μπουμπουλίνας, στο εξής η κ. Κονιόρδου δεν θα διαχειρίζεται τις καυτές πατάτες του Πολιτισμού ολομόναχη.

Ο αρχαιολόγος Κώστας Στρατής επιστρέφει, με ένα διάλειμμα, στο υπουργείο Πολιτισμού καθώς διετέλεσε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του ΥΠΠΟΑ Αριστείδη Μπαλτά, αποσπώμενος από το επιτελείο του κ. Δραγασάκη.

Την ίδια περίοδο συμμετείχε στο Δ.Σ του ΤΑΠΑ, με πρόεδρο την κ. Λούβη, όπου παρέμεινε μέχρι την καρατόμηση όλων των μελών του από την κ. Κονιόρδου το καλοκαίρι του 2017. Η επιστροφή του στο υπουργείο Πολιτισμού είναι σαφές μήνυμα προς την υπουργό πως δεν θα αποφασίζει για τα μεγάλα μέτωπα μόνη, ειδικά μετά την ατολμία και τις παλινωδίες της στο Ελληνικό και την υπόθεση της ΑΕΠΙ.

Στο μέτωπο του αμαρτωλού Ταμείου Αλληλοβοηθείας αναμένεται ο κ. Στρατής να αναλάβει τα ηνία. Κατά τη θητεία του στο υπουργείο την περίοδο Μπαλτά ασχολήθηκε με την Ακαδημία Πλάτωνος (ανέγερση του The Mall).


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: