Νέες πιέσεις της Artume έναντιον κρατικού λειτουργού, μέσω …Capital!

Νέα αγωνία από το www.capital.gr., υπέρ της  Artume.Ο δημοσιογράφος που αρθρογραφεί υπέρ της Artume Δημήτρης Δελεβέγκος, περιγράφει τη νέα πίεση που ασκεί η Artume για την άμεση υπογραφή “του δεύτερου προεδρικού διατάγματος για τον προσδιορισμό της ρυμοτομικής γραμμής-τροποποιήθηκε λόγω άρσης της απαλλοτρίωσης του 1972- του οικοπέδου επί του οποίου θα αναπτυχθεί το Academy Gardens”. Την ευθύνη για τη μή υπογραφή ο δημοσιογράφος την αποδίδει σε ανώτατο υπηρεσιακό παράγοντα του υπουργείου Περιβάλλοντος.

 

Και όσο δεν υπογράφεται το δεύτερο  ΠΔ, τόσο, γράφει ο δημοσιογράφος, δεν προχωρούν τα αντισταθμιστικά έργα, που έχει αναλάβει η εταιρεία ως υποχρεώση προς το δημόσιο. Είναι ένα ακόμη δημοσίευμα πίεσης προς το υπουργείο, να επισπεύσει τις διαδικασίες, για την κατασκευή του εμπορικού κέντρου, το οποίο αποδέχθηκε ο Γιώργος Σταθάκης, με τον καθοριστικό ρόλο των υπουργών , πρώην και νυν, Γιάννη Δραγασάκη, Κωστή Σρατή και Αριστείδη Μπαλτά.

 

Ο Δημήτρης Δελεβέγκος φυσικά όταν αναφέρεται στην “επένδυση” αποφεύγει να γράψει το παραμικρό για τη μέθοδο της “διπλής μή φορολόγησης” της  Artume. Άραγε, συνεχίζεται και σήμερα; Ποιος από την κυβέρνηση θα απαντήσει;

 

 

 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...