ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » "Academy Gardens" » Νέες πιέσεις της Artume έναντιον κρατικού λειτουργού, μέσω …Capital!

Νέες πιέσεις της Artume έναντιον κρατικού λειτουργού, μέσω …Capital!

Νέα αγωνία από το www.capital.gr., υπέρ της  Artume.Ο δημοσιογράφος που αρθρογραφεί υπέρ της Artume Δημήτρης Δελεβέγκος, περιγράφει τη νέα πίεση που ασκεί η Artume για την άμεση υπογραφή “του δεύτερου προεδρικού διατάγματος για τον προσδιορισμό της ρυμοτομικής γραμμής-τροποποιήθηκε λόγω άρσης της απαλλοτρίωσης του 1972- του οικοπέδου επί του οποίου θα αναπτυχθεί το Academy Gardens”. Την ευθύνη για τη μή υπογραφή ο δημοσιογράφος την αποδίδει σε ανώτατο υπηρεσιακό παράγοντα του υπουργείου Περιβάλλοντος.

 

Και όσο δεν υπογράφεται το δεύτερο  ΠΔ, τόσο, γράφει ο δημοσιογράφος, δεν προχωρούν τα αντισταθμιστικά έργα, που έχει αναλάβει η εταιρεία ως υποχρεώση προς το δημόσιο. Είναι ένα ακόμη δημοσίευμα πίεσης προς το υπουργείο, να επισπεύσει τις διαδικασίες, για την κατασκευή του εμπορικού κέντρου, το οποίο αποδέχθηκε ο Γιώργος Σταθάκης, με τον καθοριστικό ρόλο των υπουργών , πρώην και νυν, Γιάννη Δραγασάκη, Κωστή Σρατή και Αριστείδη Μπαλτά.

 

Ο Δημήτρης Δελεβέγκος φυσικά όταν αναφέρεται στην “επένδυση” αποφεύγει να γράψει το παραμικρό για τη μέθοδο της “διπλής μή φορολόγησης” της  Artume. Άραγε, συνεχίζεται και σήμερα; Ποιος από την κυβέρνηση θα απαντήσει;

 

 

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: