ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » "Academy Gardens" » Η BlackRock βάζει κι άλλους όρους για το “Academy Gardens”

Η BlackRock βάζει κι άλλους όρους για το “Academy Gardens”

Κι άλλες προυποθέσεις για την κατασκευή του “Academy Gardens” βάζει η BlackRock, σύμφωνα με το www.mononews.gr.  Η βασική προυπόθεση είναι να μην υπάρξει άλλη ανάλογη κατασκευή!  Να μην υπάρξει ανταγωνισμός, αλλά μόνο εκείνη η εταιρεία να έχει το πλεονέκτημα, όπως προκύπτει από την ανάγνωση του το site που ανέβασει το ύψους της “επένδυσης” στα 350 εκατ. ευρώ, από τα 300 που συνήθως αναφέρουν οι υπόλοιποι δημοσιολογούντες περί τω έργω. Επιπλέον αναφέεται πως η εταιρεία  BlackRock …”θα εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειάζεται” δηλαδή, η κυβέρνηση έχει δώσει πράσινο φως για τη δημιουργία του έργου σε ένα επενδυτή που αναζητάει κεφάλαια, δεν τα διαθέτει. Ιδού το απόσπασμα:

“Ωστόσο, θεωρείται δεδομένο ότι η BlackRock προκειμένου να κινήσει τη διαδικασία για να εξασφαλίσει τα περίπου 120 με 150 εκατ. ευρώ που είναι αναγκαία για την κατασκευή του εμπορικού – ψυχαγωγικού κέντρου στην Αθήνα θα συνυπολογίσει διάφορους παράγοντες, όπως π.χ. πως πάει γενικότερα η οικονομία στη χώρα ή τυχόν άλλα υπό σχεδιασμό έργα που επηρεάζουν το δικό της.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, που υπό την ηγεσία του, στην ανάλογη οικονομική επιτροπή της κυβέρνησης, εγκρίθηκε το έργο, τι έχει να πει για τον “επενδυτή”


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: