ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Ἀρχή » πρόσφυγες » Δεν σεβάστηκαν ούτε τα παιδιά τους οι ρατσιστές γονείς

Δεν σεβάστηκαν ούτε τα παιδιά τους οι ρατσιστές γονείς

144o_dimotikoΨΗΦΙΣΜΑ  του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 144ουΔημ. Σχολείου Αθηνών    

Η φετινή καλοκαιρινή μας γιορτή, που έγινε το Σάββατο 09 Ιουνίου στο προαύλιο του σχολείου μας, αμαυρώθηκε από τους απρόκλητους και με ρατσιστικό κίνητρο ξυλοδαρμούς των μελών του Διοικ. Συμβουλίου του Συλλόγου μας, Θανάση Νασιόπουλου και Θύμιου Χριστοδούλου, από τους γονείς – μέλη του Συλλόγου Ανάργυρο Μάλαμα και Ιωάννη Χουχουλή. Συνέβησαν κατά τη διάρκεια της γιορτής, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά των

Α. Μάλαμα και Ι. Χουχουλή και ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ αυτούς, που εκφράζονται ΜΕ ΒΙΑ για να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Πιστεύουμε ότι οι συμπεριφορές αυτές είναι αντικοινωνικές, απολίτιστες κι επικίνδυνες για το κοινωνικό σύνολο και την κοινωνική ειρήνη.

Ως ΓΟΝΕΙΣ, μας προκαλούν θλίψη αλλά και πολύ θυμό, επειδή αυτές αποτελούν ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για τα παιδιά μας, που γι΄ αυτά κοπιάζουμε, γι΄ αυτά αγωνιζόμαστε, γι΄ αυτά αγωνιούμε. Το κακό που έγινε στις παιδικές ψυχές από τους προαναφερόμενους, το βράδυ εκείνου του Σαββάτου, είναι ανυπολόγιστο. Αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ. Ήδη υποβλήθηκαν αυθημερόν μηνύσεις, έπονται αγωγές και οι υπεύθυνοι σύντομα θα λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

ΖΗΤΑΜΕ την έμπρακτη συμπαράσταση όλων των γονέων-κηδεμόνων μελών του Συλλόγου μας. Οι ξυλοδαρμοί και η κακόπιστη κριτική, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι η ανταμοιβή μας για ό,τι προσπαθούμε εθελοντικά να κάνουμε για τα παιδιά όλων μας.

 


Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: