ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » Νέα » 9o Καλοκαιρινό Camp στον Ιάσονα Κολωνού

9o Καλοκαιρινό Camp στον Ιάσονα Κολωνού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό camp, που συνδιοργανώθηκε με την 4η Δημοτική Κοινότητα και εξελίχθηκε σε δύο δεκαπενθήμερες περιόδους, η πρώτη από 18 έως 29 Ιουνίου και η δεύτερη από 2 μέχρι 13 Ιουλίου.  Και φέτος όπως και κάθε χρονιά υπήρξε μεγάλη συμμετοχή. Εκατοντάδες παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να μάθουν στοιχεία τεχνικής των αθλημάτων από καταρτισμένους προπονητές αλλά και να διασκεδάσουν, αφού όλες οι δραστηριότητες έγιναν με ενδιαφέρον, όρεξη και κέφι εκ μέρους των παιδιών και των προπονητών. Μεγάλος ήταν ο ενθουσιασμός στα διαγωνιστικά παιχνίδια, όπου μοιράστηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

Στη λήξη της 1ης περιόδου παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, κα Μανωλιουδάκη, ο Διευθυντής του 52ου Λυκείου, κος Γεωργακόπουλος και η Υποδιευθύντρια κα Παπαδοπούλη, και στη δεύτερη ο ​Ολυμπιονίκης στο τζούντο Παπαϊωάννου Χάρης, που έκαναν τις απονομές και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά.

Πολλοί ήταν οι γονείς που εξέφρασαν την επιθυμία παράτασης του camp, αλλά λόγω έλλειψης τέτοιας δυνατότητας, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου. Η χαρά των παιδιών και η ικανοποίηση και η εμπιστοσύνη των γονιών είναι η καλύτερη ανταμοιβή και ενθάρρυνση για το Σύλλογο μας.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: