ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » Νέα » Ο Κώστας Μπακογιάννης στον Ιάσωνα Κολωνού

Ο Κώστας Μπακογιάννης στον Ιάσωνα Κολωνού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

O Κώστας Μπακογιάννης, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με το συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» ανταποκρίθηκε στην κοινή δράση των αθλητικών συλλόγων που έχουν έδρα και δραστηριοποιούνται στην 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, για αναζήτηση λύσεων στα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων Α.Π.Ο. ΑΤΤΙΚΟΣ, Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ, Α.Ο. ΚΟΛΩΝΟΥ, Α.Σ. ΑΦΟΒΟΣ, Π.Α.Ε.Σ. ΠΛΑΤΩΝ Αθηνών, Α.Π.Σ. ΟΡΦΕΑΣ, Α.Σ. ΠΥΓΜΑΛΙΩΝΕΣ, Α.Ε.Σ. ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ, συναντηθήκαν χθες (8/3) στα γραφεία του ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ με τον κο Μπακογιάννη και τους συνεργάτες του. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Κέντρου Πόλης και Δημοτικής Αστυνομίας, Ανδρέας Βαρελάς, που έχει στενή σχέση με την περιοχή.

Τέθηκαν και συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα και κυρίως οι παρούσες ακατάλληλες κι επικίνδυνες συνθήκες στους χώρους άθλησης, η αναγκαιότητα και η δυνατότητα κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου και κλειστού γηπέδου μπάσκετ, αλλά και η πολεμική και εισπρακτική τακτική των φορέων του Δήμου Αθηναίων, την οποία αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι καθημερινά.

Επίκεινται συναντήσεις και με τους υπόλοιπους υποψηφίους Δημάρχους ώστε να ενημερωθούν για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δηλαδή τα παιδιά και τους νέους της περιοχής μας.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: