ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » Αθλητισμός » Ο Νάσος Ηλιόπουλος στον Ιάσωνα

Ο Νάσος Ηλιόπουλος στον Ιάσωνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι αθλητικοί σύλλογοι, που έχουν έδρα στην 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της κοινής δράσης τους για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, συναντήθηκαν χθες στα γραφεία του ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ Κολωνού, με τον κο Νάσο Ηλιόπουλο, υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων με το συνδυασμό  “Ανοιχτή Πόλη”.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων Α.Π.Ο. ΑΤΤΙΚΟΣ, Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ, Α.Ο. ΚΟΛΩΝΟΥ, Α.Σ. ΑΦΟΒΟΣ, Π.Α.Ε.Σ. ΠΛΑΤΩΝ Αθηνών, Α.Π.Σ. ΟΡΦΕΑΣ, Α.Σ. ΠΥΓΜΑΛΙΩΝΕΣ, Α.Ε.Σ. ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ, έθεσαν στον κο Ηλιόπουλο και τους συνεργάτες του, τα πολύ σοβαρά ζητήματα της έλλειψης χώρων άθλησης και της εγκατάλειψης των υπαρχόντων, που τα καθιστά ακατάλληλα κι επικίνδυνα. Τονίστηκε η αναγκαιότητα κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου και κλειστού γηπέδου μπάσκετ και η κάθε άλλο παρά υποστηρικτική αντιμετώπιση των συλλόγων εκ μέρους των φορέων του Δήμου.

Οι συναντήσεις με τους υποψηφίους Δημάρχους ώστε να ενημερωθούν και να δεσμευτούν, είναι ένα πρώτο βήμα για την ανάδειξη των σημαντικών ζητημάτων που αφορούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δηλαδή τα παιδιά και τους νέους της περιοχής μας.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: