Ανακοίνωση της Λαϊκής συνέλευσης για την κεραία Δράμας 95

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΕΡΑΙΕΣ 300Μ3Η Πρωτοβουλία κατοίκων Λόφου Σκουζέ και η Λαική συνέλευση Κολωνού-Σεπολίων-Ακ Πλάτωνα, καταθέσαμε από τις 20 Φλεβάρη, υπόμνημα(μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά εδώ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΕΡΑΙΕΣ 300Μ)  στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αθήνας, σχετικά με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή μας, συνοδευόμενο απο 500 υπογραφές κατοίκων και στοιχεια για ολες τις κεραίες  που ειναι δίπλα σε σχολεία. Ζητούσαμε να μπεί το θέμα σε ημέρήσια διάταξη  συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, να συζητηθεί με την παρουσία των κατοίκων και να αποφασιστεί η άμεση απομάκρυνση  της κεραίας επί της οδού Δράμας 95 καθώς και όσων βρίσκονται δίπλα σε σχολεία. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας προς το πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου για να βάλει το θέμα σε ημερήσια διάταξη, όπως ορίζει ο νόμος αφού καταθέσαμε το αίτημα με πάνω απο 50 υπογραφές,  δεν το έχει βάλει ακόμη.

Το υπόμνημα με όλα τα στοιχεία, το στείλαμε και στην παράταξη της Λαικής Συσπείρωσης για ενημέρωση και υποστήριξη του δίκαιου αιτήματος όταν το θέμα θα συζητιόταν στο δημοτικό συμβούλιο.

Με έκπληξη είδαμε στο σάιτ(selolia.net) ότι η Λαϊκή Συσπείρωση και ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Σοφιανός έβαλε το ζήτημα  της κεραίας στα προ ημερησίας διάταξης θέματα, στη συνεδρίαση στις 14/3, χωρίς να μπουν στο κόπο να μας ενημερώσουν και παρά τη θέση μας να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο σαν κανονικό θέμα. Οι κάτοικοι ζητάμε την υποστήριξη του δίκαιου αιτήματός μας και όχι την εκπροσώπηση του αγώνα μας και μάλιστα εν αγνοία μας. Για την ενέργεια αυτή ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του.

Εμείς θα επιμείνουμε να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, να πάρουν θέση όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και να ψηφίσουν αν ο κίνδυνος για την ασφάλεια της υγείας μας και των παιδιών θα παραμείνει ή θα απομακρυνθεί.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ-ΑΚ.ΠΛΑΤΩΝΑ

 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...