Παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο για την κεραία της κινητής τηλεφωνίας

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στη συνεδρίαση του δημ συμβουλίου της 28/3,η λαική συνέλευση και κάτοικοι απο την πρωτοβουλία βρεθήκαμε εξω απο το κτήριο πρίν αρχίσει η συνεδρίαση με πανό και ανακοινώσεις.Στη συνεδρίαση παρεβρέθηκαν 4 συναγωνιστες.
Στή συνεδρίαση τοποθετήθηκε ενας κάτοικος που το σπίτι του ειναι απέναντι  στα 20 μέτρα απο τη κεραία. Καταθέσαμε ψήφισμα, και μαζί με το υπόμνημα και τα στοιχεία για ολες τις κεραίες που δώσαμε τοποθετήθηκαν οι παρατάξεις και δημοτικοί σύμβουλοι αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων μας. Το ψήφισμα έγινε ομόφωνα δεκτό, μόνο ο Κασιδιάρης και η παράταξη του, είχαν φροντίσει να αποχωρήσουν  ακριβώς μόλις πρίν συζητηθεί το θέμα, αφού δεν τους απασχολούν τα πραγματικά προβλήματα των γειτονιών μας.
Εμείς δεν επαναπαυόμαστε θα πιέσουμε οι αποφάσεις  του δημοτικού συμβουλίου να υλοποιήθουν, να μην μείνουν λόγω της προεκλογικης περιόδου απλώς ακομη ενα ψήφισμα.

 

Προχωράμε σε μεγάλη συγκέντρωση το επόμενο διάστημα εξω απο την κεραία στη Δράμας 95 με βασικό αίτημα την άμεση απομακρυνσή της.
  ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ-ΑΚ.ΠΛΑΤΩΝΑ

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...