ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » Νέα » Παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο για την κεραία της κινητής τηλεφωνίας

Παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο για την κεραία της κινητής τηλεφωνίας

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στη συνεδρίαση του δημ συμβουλίου της 28/3,η λαική συνέλευση και κάτοικοι απο την πρωτοβουλία βρεθήκαμε εξω απο το κτήριο πρίν αρχίσει η συνεδρίαση με πανό και ανακοινώσεις.Στη συνεδρίαση παρεβρέθηκαν 4 συναγωνιστες.
Στή συνεδρίαση τοποθετήθηκε ενας κάτοικος που το σπίτι του ειναι απέναντι  στα 20 μέτρα απο τη κεραία. Καταθέσαμε ψήφισμα, και μαζί με το υπόμνημα και τα στοιχεία για ολες τις κεραίες που δώσαμε τοποθετήθηκαν οι παρατάξεις και δημοτικοί σύμβουλοι αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων μας. Το ψήφισμα έγινε ομόφωνα δεκτό, μόνο ο Κασιδιάρης και η παράταξη του, είχαν φροντίσει να αποχωρήσουν  ακριβώς μόλις πρίν συζητηθεί το θέμα, αφού δεν τους απασχολούν τα πραγματικά προβλήματα των γειτονιών μας.
Εμείς δεν επαναπαυόμαστε θα πιέσουμε οι αποφάσεις  του δημοτικού συμβουλίου να υλοποιήθουν, να μην μείνουν λόγω της προεκλογικης περιόδου απλώς ακομη ενα ψήφισμα.

 

Προχωράμε σε μεγάλη συγκέντρωση το επόμενο διάστημα εξω απο την κεραία στη Δράμας 95 με βασικό αίτημα την άμεση απομακρυνσή της.
  ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ-ΑΚ.ΠΛΑΤΩΝΑ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: