ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » Νέα » ΑΝΤΑΡΣΥΑ- Να ακυρώσουμε την ναζιστική φιέστα στην Ακαδημία Πλάτωνος την Παρασκευή 17 Μάη !

ΑΝΤΑΡΣΥΑ- Να ακυρώσουμε την ναζιστική φιέστα στην Ακαδημία Πλάτωνος την Παρασκευή 17 Μάη !

Να ακυρώσουμε την ναζιστική φιέστα στην Ακαδημία Πλάτωνος την Παρασκευή 17 Μάη !

Εξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας!

Ο υπόδικος φασίστας Ηλίας Κασιδιάρης έχει το θράσος να αναγγείλει προεκλογική συγκέντρωση για την υποψηφιότητά του στον Δήμο Αθήνας την Παρασκευή 17/5 στην Ακαδημία Πλάτωνος. Η φασιστοσύναξη των φονιάδων του Σ. Λουκμάν και του Π. Φύσσα, των νοσταλγών του Άουσβιτς και των Εσ-Ες είναι πρόκληση για όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία και θα πάρει την απάντηση που της αξίζει!

Οι γειτονιές των Σεπολίων, του Κολωνού, όλης της γύρω περιοχής, έχουν δείξει στην πράξη ότι οι ναζί είναι ανεπιθύμητοι. Απάντησαν με ένα συγκλονιστικό κίνημα αλληλεγγύης στην προσπάθεια των φασιστών να αποκλείσουν από τα σχολεία τα προσφυγόπουλα αλλά και για να εμποδίσουν να ανοίξει στο σχολείο της Πακιστανικής κοινότητας στο 144 δημοτικό σχολείο. Είναι καιρός να κλείσουν τα γραφεία-ορμητήρια στην Αθήνα, στο Σταθμό Λαρίσης και στη Μεσογείων. Αυτά χρησιμοποιούν ως ορμητήρια όπως έγινε πριν από δύο χρόνια με τη δολοφονική επίθεση κατά του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη.

Αυτό που αποθρασύνει τους νεοναζί είναι η συνέχιση της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, του αποκλεισμού των προσφύγων στα νησιά και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, είναι οι επιχειρήσεις σκούπα της Γεροβασίλη και της Παπακώστα στα Εξάρχεια κατά των καταλήψεων στέγης προσφύγων. Είναι οι εθνικιστικές εκστρατείες για το Μακεδονικό με πρωταγωνιστές τη ΝΔ του Μητσοτάκη και του Γεωργιάδη, οι κραυγές για «ασφάλεια», «νόμο και τάξη» του Μπακογιάννη.

Η δίκη της ναζιστικής συμμορίας μπαίνει στη τελική της φάση. Το αντιφασιστικό κίνημα τους έκατσε στο σκαμνί και τους έχει βυθίσει στην απομόνωση και την κρίση, αντιστάθηκε στην εξάπλωση του φασισμού στα σχολεία, τους στέρησε τη δυνατότητα να στήσουν ορμητήρια της δολοφονικής τους δράσης με το πρόσχημα των εκλογών στις πλατείες των πόλεων και των γειτονιών μας. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα σαπίσουν στη φυλακή!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία, να ακυρώσουν με τη μαζική τους κινητοποίηση τη φασιστική φιέστα!

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: