Υπογραφές για την κατάργηση της αφετηρίας Ομόνοια στο 051!

247-Kratylou bus stopΑκυρώστε την κατάργηση της αφετηρίας «ΟΜΟΝΟΙΑ» του Λεωφορείου 051, με αυτόν τον τίτλο συγκεντρώνονται υπογραφές σε ψήφισμα στο Avaaz που διακινείται από κατοίκους της Ακαδημίας Πλάτωνα, προκειμένου να παραδοθεί άμεσα στον ΟΑΣΑ και το δήμο Αθηναίων. Υπογράφετε εδώ https://www.avaaz.org/

Το ψήφισμα: Να αλλάξει άμεσα η απόφαση του ΟΑΣΑ για την κατάργηση της αφετηρίας «ΟΜΟΝΟΙΑ» της λεωφορειακής γραμμής 051

Με  ξαφνική απόφαση του ΟΑΣΑ, χωρίς στοιχειώδη διαβούλευση, καταργήθηκε η αφετηρία «ΟΜΟΝΟΙΑ» της λεωφορειακής γραμμής 051 και μεταφέρθηκε στο Σταθμό Λαρίσης. Η γραμμή 051 είναι η μοναδική άμεση σύνδεση μιας ολόκληρης συνοικίας με το κέντρο της Ομόνοιας και με τις συγκεντρωμένες γύρω κρίσιμες καθημερινές λειτουργίες για τα κοινωνικά στρώματα των γειτονιών μας, όπως οι κεντρικές αγορές στην οδό Αθηνάς. Επίσης, πρόσφερε εύκολη πρόσβαση στη γραμμή 1 του Μετρό «Κηφισιά – Πειραιάς».

Ο ΟΑΣΑ, προκειμένου να συντομεύσει το χρόνο των δρομολογίων για να καλύψει τις «τρύπες» των περικοπών σε οχήματα, ανταλλακτικά συντήρησης και προσωπικό, δεν λογαριάζει την επιδείνωση, που προκαλεί αυτή η απόφασή του, στην καθημερινότητα των κατοίκων των γειτονιών μας με τις ήδη και πολλαπλά επιβαρυμένες συνθήκες ζωής.  Ο ΟΑΣΑ μπορεί να μελετήσει άλλη, περισσότερο λογική λύση για τη σύνδεση των δυο Σταθμών, αν πράγματι αυτό είναι που τον ενδιαφέρει.Καλούμε τον ΟΑΣΑ να προχωρήσει άμεσα στην ακύρωση της απόφασης για μεταφορά της αφετηρίας του 051 από την Ομόνοια στον Σταθμό Λαρίσης.Καλούμε τον δήμο Αθηναίων να προβεί σε παράσταση διαμαρτυρίας προς τον ΟΑΣΑ, υποστηρίζοντας την ζωή των «από κάτω», όπως είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος, κατά την ορκωμοσία του στο αρχαιολογικό πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος.

 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...