ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Ἀρχή » Νέα » Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ομάδα Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας της Λαϊκής Συνέλευσης Σεπολίων-Κολωνού-Ακ. Πλάτωνος, συμμεριζόμενη τις ανάγκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αποφάσισε να στηρίξει με τους παρακάτω τρόπους όσους/ες, ντόπιους και μετανάστες, βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.

1. Στήριξη ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες για τον περιορισμό των μετακινήσεων τους (ψώνια σε σούπερ μάρκετ, φαρμακείο κ.λπ.)

2. Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο χώρο του στεκιού. ΕΊΔΗ ΥΓΙΕΙΝΉΣ: Αντισηπτικά, Σαπούνια, μαντηλάκια, γάντια, οινόπνευμα, κ.λπ. ΤΡΌΦΙΜΑ: • Προϊόντα μακράς διάρκειας (ρύζι, μακαρόνια, πελτέ ντομάτας, όσπρια κ.λπ.) • Λάδι • Καφέ-ζάχαρη, γάλα σε κουτί ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6944 668 923 6972 818 566 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 5-7 μ.μ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΑΜΦΙΑΡΑΟΥ 153 MONO ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

3. Εργατική αλληλεγγύη, με γραμμή επικοινωνίας για καταγγελίες, εργοδοτικής αυθαιρεσίας, απολύσεων, ενημέρωσης για τα δικαιώματα των εργαζομένων, έλλειψη μέτρων προστασίας των εργαζομένων, οργάνωσης της αντίστασης σε κάθε χώρο δουλειάς.

THΛ. 6970 227 304

Καλούμε όσους/ες μπορούν να στηρίξουν με οποιοδήποτε τρόπο την προσπάθεια μας να στείλουν μήνυμα (inbox) για να έρθουμε σε επικοινωνία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ facebook ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ-ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΑ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΑΚ.ΠΛΑΤΩΝΑ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ #ΜένουμεΕνεργοί/ές email: laikisineleusikolonou@gmail.com


Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: