ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » Νέα » Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ομάδα Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας της Λαϊκής Συνέλευσης Σεπολίων-Κολωνού-Ακ. Πλάτωνος, συμμεριζόμενη τις ανάγκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αποφάσισε να στηρίξει με τους παρακάτω τρόπους όσους/ες, ντόπιους και μετανάστες, βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.

1. Στήριξη ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες για τον περιορισμό των μετακινήσεων τους (ψώνια σε σούπερ μάρκετ, φαρμακείο κ.λπ.)

2. Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο χώρο του στεκιού. ΕΊΔΗ ΥΓΙΕΙΝΉΣ: Αντισηπτικά, Σαπούνια, μαντηλάκια, γάντια, οινόπνευμα, κ.λπ. ΤΡΌΦΙΜΑ: • Προϊόντα μακράς διάρκειας (ρύζι, μακαρόνια, πελτέ ντομάτας, όσπρια κ.λπ.) • Λάδι • Καφέ-ζάχαρη, γάλα σε κουτί ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6944 668 923 6972 818 566 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 5-7 μ.μ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΑΜΦΙΑΡΑΟΥ 153 MONO ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

3. Εργατική αλληλεγγύη, με γραμμή επικοινωνίας για καταγγελίες, εργοδοτικής αυθαιρεσίας, απολύσεων, ενημέρωσης για τα δικαιώματα των εργαζομένων, έλλειψη μέτρων προστασίας των εργαζομένων, οργάνωσης της αντίστασης σε κάθε χώρο δουλειάς.

THΛ. 6970 227 304

Καλούμε όσους/ες μπορούν να στηρίξουν με οποιοδήποτε τρόπο την προσπάθεια μας να στείλουν μήνυμα (inbox) για να έρθουμε σε επικοινωνία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ facebook ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ-ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΑ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΑΚ.ΠΛΑΤΩΝΑ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ #ΜένουμεΕνεργοί/ές email: laikisineleusikolonou@gmail.com


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: