ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home »

Σκηνές ντροπής μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού σε βάρος της 20χρονης – Μαρτυρία σοκ στο avgi.gr

Mε νέα καταγγελία για βίαιες ενέργειες από την αστυνομία σε βάρος των προσαχθέντων επανέρχεται μέσω δηλώσεών της στο avgi.gr η δικηγόρος της οικογένειας Κατή που ξυλοκοπήθηκε στα Σεπόλια κατά την επιστροφή της από την κινητοποίηση για το Πολυτεχνείο

Όπως μας μετέφερε η δικηγόρος κ. Αντωνία Λεγάκη κατά το διάστημα παραμονής της 20χρονης κόρης στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού, αστυνομικός τη χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι, φορώντας τα κοκάλινα γάντια της μηχανής, μαζί με άλλους την έφτυναν στο πρόσωπο και την έβριζαν λέγοντας «πουτανάκι τώρα θα δεις τι θα πάθεις».

Όταν επιχείρησε ο φίλος και κουμπάρος του πατέρα που επίσης συνελήφθη να την υπερασπιστεί, χτύπησαν κι εκείνον, επίσης με γροθιά στο πρόσωπο.

Στο μεταξύ και για τα τέσσερα άτομα (κόρη, γιος, φίλος πατέρα και φίλος γιου) οι προσαγωγές τους μετετράπηκαν σε συλλήψεις. Την Τετάρτη στις 2 περνάνε από αυτόφωρο με κατηγορίες για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αντίσταση κατά της αρχής και εξύβριση.

Αντίστοιχη δίωξη ασκείται και στον πατέρα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με ισχαιμικό επεισόδιο, χωρίς ωστόσο να φρουρείται από την αστυνομία καθώς παρενέβη εισαγγελέας.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ www.avgi.gr


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: