ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » Κολωνός » Κατέρρευσε ο φράχτης στο Κοροπούλη στα Σεπόλια!

Κατέρρευσε ο φράχτης στο Κοροπούλη στα Σεπόλια!

Φωτο από Σύλλογο “Η Αναγέννηση”

Το ακίνητο έχει περιέλθει εδώ και χρόνια στην ιδιοκτησία του Δήμου Αθηναίων αλλά παραμένει ερείπιο. Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα στα Σεπόλια όταν τμήμα της περίφραξης του οικοπέδου του πρώην εργοστασίου «Κοροπούλη» κατέρρευσε και έπεσε πάνω στον ακάλυπτο χώρο και σε μπαλκόνια κατοικιών παρακείμενης πολυκατοικίας προκαλώντας σημαντικές ζημιές. Το ακίνητο έχει περιέλθει εδώ και χρόνια στην ιδιοκτησία του Δήμου Αθηναίων μετά από αναγκαστική απαλλοτρίωση για δημιουργία κοινόχρηστου πρασίνου, αλλά παραμένει ερείπιο. Ο Εξωραΐστικός Σύλλογος Σεπολίων «Αναγέννηση», ανακοίνωσε πως από αύριο κιόλας πρέπει συνεργεία του Δήμου Αθηναίων να εξασφαλίσουν συνθήκες ασφάλειας της σωματικής ακεραιότητας των κατοίκων, αλλά και διασφάλιση της περιουσίας τους.

Η ενημέρωση από τον Σύλλογο:

Ενημερώνουμε τους κατοίκους των πολυκατοικιών της οδού Καλαμά που γειτονεύουν με το “ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ” πως συνέβη ένα σημαντικό και αρκετά επικίνδυνο περιστατικό!
Μέρος της ψηλής μάντρας του παλιού εργοστασίου κατέρρευσε με αποτέλεσμα να πέσουν μπάζα πάνω σε μπαλκόνια των χαμηλότερων ορόφων.
Μαθαίνουμε πως ευτυχώς είναι όλοι καλά αλλά ταυτόχρονα διακρίνουμε ΑΡΚΕΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ σε περιουσίες.

Όλοι οι κάτοικοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί!

Να αποφύγουν να βρίσκονται στα μπαλκόνια και στους ακάλυπτους χώρους! Πιθανά η κατάρρευση να επεκταθεί! 

Ταυτόχρονα θα πρέπει αύριο κιόλας συνεργεία του Δήμου Αθηναίων να παρέμβουν για να εξασφαλίσουν συνθήκες ασφάλειας της σωματικής ακεραιότητας και διασφάλισης της περιουσίας!

Υπενθυμίζουμε πως το “ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ” είναι περιουσία του Δήμου Αθηναίων και ως τέτοια ο Δήμος Αθηναίων είναι υπεύθυνος να παρέμβει άμεσα!
Ο Σύλλογός μας, απόψε κιόλας θα ενημερώσει κάθε αρμόδια υπηρεσία και θα τονίσει τη μεγάλη επικινδυνότητα!

Ταυτόχρονα ζητάμε από τους ενοίκους της πολυκατοικίας Καλαμά 12-14 να επικοινωνήσουν με το Σύλλογό μας για οτιδήποτε χρειαστούν!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: