Η “ελεύθερη άθληση” είναι δικαίωμα όχι εμπόρευμα προς παραχώρηση

Το τουρνουά τένις ελεύθερης άθλησης (Gerimpa Cup) θα πραγματοποιηθεί!

– Απαιτούμε από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας να ανοίξει τα γήπεδα τένις του Αττικού Άλσους την Κυριακή 10 Οκτώβρη! Λίγες ώρες αφότου ανακοινώσαμε την διοργάνωση τουρνουά τένις Ελεύθερης Άθλησης στο Αττικό Άλσος την Κυριακή 10 Οκτώβρη, ο ΟΑΝΙ κλείδωσε οριστικά όλα τα γήπεδα, αναλαμβάνοντας την πλήρη διαχείρισή τους. Θέλει με κάθε τρόπο να παρεμποδίσει τις δράσεις μας στο Αττικό Άλσος, καθώς θεωρεί ότι τα γήπεδα του ανήκουν. Ενόχλησε απ’ ό,τι φαίνεται η πολύ μαζική συγκέντρωσή μας στις 26/9.

Ταυτόχρονα, μαθαίνουμε ότι ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης «δεν γνωρίζει το θέμα» της έξωσης της ελεύθερης άθλησης από το Αττικό Άλσος και «θα ενημερωθεί», ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης αρνείται να συναντηθεί μαζί μας.

Είναι όμως, πλέον, ευρέως γνωστό, ότι εδώ και ένα μήνα ο ΟΑΝΙ εκμεταλλεύεται τα μέχρι πρότινος ελεύθερα γήπεδα τένις, πραγματοποιώντας ιδιωτικές ατομικές και ομαδικές προπονήσεις, ενώ τα προγράμματα δωρεάν άθλησης δεν είχαν ξεκινήσει καν!

Τους δηλώνουμε ότι είναι ανεπιθύμητοι στο Αττικό Άλσος! Τα προγράμματα δωρεάν και ελεύθερης άθλησης υλοποιούνταν με επιτυχία εδώ και 11 χρόνια χωρίς την παρουσία τους!

Καλούμε δημόσια τον ΟΑΝΙ να ανοίξει τα γήπεδα την Κυριακή, ώστε να πραγματοποιήσουμε το τουρνουά μας!

Καλούμε όλους τους φίλους του τένις να έρθουν την Κυριακή και να συμμετάσχουν στο τουρνουά μας! Καλούμε επίσης όσους μας συμπαραστάθηκαν όλο αυτό το διάστημα και ανέδειξαν τον αγώνα μας, να βρεθούν και πάλι δίπλα μας!

Επιμένουμε να διεκδικούμε:

·        την ανάκληση της τροποποίησης της σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ώστε να απομακρυνθεί κάθε ιδιωτικός φορέας από τη διαχείριση και εκμετάλλευση των γηπέδων του Αττικού Άλσους.

·        την επιστροφή της διαχείρισης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να επανακτήσουν τα γήπεδα τον δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα τους.

Αθλούμενοι στο Αττικό Άλσος

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...