ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Home » "Academy Gardens" » Να συζητήσουμε τώρα για την αληθινή προοπτική της Ακαδημίας Πλάτωνος

Να συζητήσουμε τώρα για την αληθινή προοπτική της Ακαδημίας Πλάτωνος

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ. ΦΩΤΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ

Πρέπει να είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία.  Εταιρεία του αχανούς ομίλου της BlackRock αδυνατεί να εξασφαλίσει δανειακή χρηματοδότηση  από τις ελληνικές τράπεζες, “εξατίας της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας”, όπως αφήνεται να εννοηθεί και αναστέλλει  την υλοποίηση της “επένδυσης” στην Ακαδημία Πλάτωνος.

 

Για τις ευθύνες των κυβερνόντων, δύο υπουργών Πολιτισμού, ενός υφυπουργού, ενός υπουργού Περιβάλλοντος και ενός υπουργού Εθνικής Οικονομίας, θα επανέλθουμε σύντομα και αναλυτικά, εξηγώντας γιατί δεν η εγκατάσταση ενός εμπορικού κέντρου, από μια εταιρεία με τα συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία δεν συνιστά επένδυση, σε μια περιοχή όπως η Ακαδημία Πλάτωνος.

 

Όμως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να μιλήσουμε για την περιοχή μας, χωρίς τον επικοινωνιακό θόρυβο των “επενδυτών”.  Να θυμηθούμε τις προοτικές σοβαρής ανάπτυξης που έχει η Ακαδημία Πλάτωνος, μέσα από τον Αρχαιολογικό Χώρο, το Πάρκο και τα χαμηλά σπίτια. Υπάρχουν κρυμμένες αξίες  στην Ακαδημία Πλάτωνος.  Η Γνώση είναι η προοπτική της Ακαδημίας Πλάτωνος.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: